Kajakkaj.dk støtter de danske kajakklubber

Kajakkaj.dk har to formål

1. At tilbyde alle danske kajakbrugere en fantastisk side, som samler det hele. Her kan du sætte din kajak til salg, finde din nye drømmekajak, oprette spændende artikler til glæde og gavn for alle, dele dine fantastiske spots med os, modtage gode råd eller deltage i en spændende kajak-diskussion i Forum og du eller din klub kan oprette events.

Rigtig mange brugere på Kajakkaj.dk betyder rigtig gode muligheder for at andre virksomheder kan reklamere på siden. For ikke at siden skal oversvømmes af reklamer, så har vi KUN et sidebanner og et topbanner. Det må ikke blinke, dytte eller larme - det står bare som et billede, så ikke det forstyrrer på siden.

Rigtig mange reklamer fra virksomheder bidrager nemlig til Kajakkajs andet formål.

2. At tilbyde alle danske kajakklubber mulighed for at søge penge fra Kajakkaj-puljen, der består af 50% af overskuddet fra Kajakkaj.dk's drift. Dvs. indtægter fra annoncer og reklamer er en vigtig del af Kajakkaj.dk's formål - nemlig at hjælpe kajakklubber i Danmark.

Der kan søges om penge fra puljen i perioden 1. april til 15. april. Første gang der kan ansøges er 1. april 2018. Ansøgninger modtaget før og efter denne periode kommer ikke i betragtning. Indkomne ansøgninger behandles fortroligt. 

En ansøgning skal indeholde følgende oplysninger:

Navn på klub og bestyrelsesformand (samt kontaktoplysninger)

Hvor gammel er klubben.

Antal medlemmer.

Formål med ansøgningen.

En kort beskrivelse af projektet der søges penge til.

Hvor mange penge man søger. 

Får man støtte andre steder fra.

Ansøgningen sendes pr. mail til pulje@kajakkaj.dk

Rettidigt indkomne ansøgninger behandles herefter og klubberne kan forvente svar på deres ansøgning senest 1. juni. 

Det maksimale beløb, der kan udbetales i støtte pr. klub udgør pt. kr. 15.000.-

 

Af hensyn til skattereglerne på området, så kræver støtten, at Kajakkaj.dk får en reklame i klubben af "tilsvarende værdi" som støtten udgør. Derfor skal der i klubben hænges en mindre plakat op om, at der er modtaget støtte fra Kajakkaj.dk (Kajakkaj.dk betaler for plakaten). Derved er afsatte midler til puljen fradragsberettiget - og derved er der flere penge i puljen, da der ikke skal betales skat af den.